Els marxants de productes tèxtils del mercat setmanal d’Olot i el sector turístic de la ciutat rebran una ajuda de mil euros pels efectes econòmics derivats de la Covid-19

L’Ajuntament d’Olot ha anunciat avui una tercera convocatòria d’ajudes en suport als sectors més afectats per la crisi pel coronavirus. En aquesta ocasió, el sector turístic i els marxants olotins que venen productes textils del mercat dels dilluns podran accedir, si compleixen els requisits, a una subvenció de 1.000 euros.

Després de l’AJUT 500, l’AJUT 1000 i l’AJUT 3000, el Consistori impulsa una nova línia d’ajudes, la tercera convocatòria, una partida de 50.000 euros per a una nova línia d’ajudes econòmiques per pal·liar els efectes de la COVID-19 en el teixit empresarial de la ciutat.

Estanis Vayreda, regidor Aj. d’Olot: Es tracta d’una ajuda de 1.000 euros per a dos sectors en concret, que són el sector turístic i els marxants olotins que tenen parada al mercat dels dilluns.

Se’n podran beneficiar una cinquantena d’empreses, i la convocatòria no tindrà concurrència competitiva, per tant tots els sol·licitants que compleixin els requisits cobraran els 1.000 euros.

 

L’Ajuntament d’Olot està acabant d’enllestir les bases d’aquesta nova convocatòria que està previst que arrenqui a mitjans de març