L’Hoquei Olot torna a la competició aquest diumenge a casa contra el GEiEG (16.05) i en directe per Olot TV

El primer equip del Club Hoquei Olot tornarà aquest diumenge a la competició a la Nacional catalana, després de ser considerada lliga d’accés a categoria estatal.

Jordi Costa, entrenador CH Olot: Tornaran entrenar molt bé, tornar a jugar, potser ha estat una mica precipitat, perquè només han passat deu dies des que en ho van informar fins el dia del primer partit, i els certificats de mobilitat no els vam rebre fins dilluns, i fins ahir molts jugadors no van poder entrenar. Però bé, és el que ens toca a tots i amb ganes i il·lusió fer un bon partit diumenge.

La represa a la competició hi porta el seu darrere un canvi de format, eliminant les jornades parells. De manera que es comptabilitza la primera jornada de lliga ja jugada i només es jugaran sis partits més d’aquesta primera fase. Si la Nacional Catalana ja era de per sí una lliga igualada de per sí, amb aquest format. L’Hoquei Olot, de moment és líder amb una victòria.

Jordi Costa, entrenador CH Olot: Si perds un partit pràcticament no tindràs marge de preparar-ho. Hi ha equips que van perdre el primer i van guanyar el segon i ara estan amb zero punts, perquè han eliminat jornades. I ara, doncs no tens marge i serà tot més complicat.

La pitjor notícia per tots els equips, però especialment per l’Hoquei Olot, però, serà sens dubte haver d’afrontar els partits sense públic a les grades.

Jordi Costa, entrenador CH Olot: Això és el pitjor que ens pot passar,. Juguem perquè ens agrada jugar i tot, però aquí a Olot que la gent li agrada venir i el pavelló fa patxoca i animen…. que no pugui ser així és el pitjor.

Els olotins rebran el GEIEG, diumenge a partir de les 16.05 de la tarda i amb la única baixa del porter Guillem Raurell.

El partit el podran seguir en directe per Olot Televisió, a partir de diverses connexions dutes a terme amb La Xarxa de Televisions Locals.