Albert Rubirola pren el relleu de Ramon Regí a la presidència del Centre Excursionista Olot

Relleu a la presidència del Centre Excursionista Olot. Ramon Regí deixa al càrrec 7 anys després d’assumir-lo. Ho fa content d’haver professionalitzat administrativament el centre i d’haver-lo fet créixer. Del que més orgullós està, però, és d’haver creat una bona pinya i incorporar dues noves seccions.

Ramon Regí, president sortint Centre Excursionista Olot: Estic molt content que aquesta junta cada mes ens haurem reunit; ha estat una pinya, que jo penso que és la única manera que una entitat funcioni. Llavors també estic content perquè hem incorporat dues seccions noves: la del Trepitja Garrotxa i la de Canicross.

El nou president serà Albert Rubirola, membre de la junta fins el moment i que agafa el càrrec amb certa tranquil·litat, donat el bon estat de salut que gaudeix l’entitat en l’actualitat.

Albert Rubirola, nou president Centre Excursionista Olot: Si la cosa no funcionés si que faria falta una candidatura és trencadora, però és que penso que si jo aconsegueixo consolidar i millorar una mica el que ja tenim, deu n’hi do. I una mica, això que comentava en Ramon, que hi ha molt jovent: hem d¡’aconseguir que no marxessin, i podríem fer un grup de muntanya de jovent.

Albert Rubirola ha estat proclamat president aquest dijous, i és que la seva era la única candidatura que es presentava. Deixen la junta Paco Gil, Dioni Mari, Pep Badosa, Alba Danés, Adriana Ramon i el mateix Ramon Regí, mentre que s’incorporen Joan Nadal i Jordi Quellos. En seguiran formant part Pere Rifà, Moi Xarles, Rafel Descals, Clara Rifà, Biel Mossoll, Jordi Riera, Lluís Planagumà, Xavier Grabalosa, Mireia Montbardó, Mariona Domènech i Pep Corominas.