El Consell Comarcal de la Garrotxa aprova per unanimitat la creació d’un Pla de Mobilitat a nivell comarcal

El ple del Consell Comarcal de la Garrotxa, celebrat aquest dijous de manera telemàtica, ha aprovat per unanimitat una moció que, a iniciativa del grup d’Esquerra Republicana de Catalunya, ha tornat a posar sobre la taula la problemàtica de la mobilitat de la comarca. El portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya al Consell Comarcal, Miquel Reverter, ha estat l’encarregat de presentar la moció. Segons els republicans, cal també pensar en la mobilitat turística de la comarca pel seu atractiu natural i abordar la mobilitat elèctrica a la qual cal donar resposta a nivell de promoció i infraestructures.


Referent al pla de mobilitat turística, Güell ha remarcat la existència d’un pla de mobilitat per fomentar l’ús de transport públic i transport no contaminant a la comarca, i la posada en marxa de diferents iniciatives, encaminades a millorar l’accés de visitants al medi natural, entre elles, la creació d’una comissió específica de treball.

Aquest dijous, el Consell Comarcal també va aprovar amb els vots a favor d’Esquerra Republicana i Junts i en contra del PSC i la CUP, adjudicar el contracte de subministrament i la instal·lació d’un sistema de control d’accés als contenidors de la comarca.

Finalment, en l’últim ple, van prendre possessió del càrrec Fèlix Castanyer i David Nàjera en substitució de Maria Vidal i d’Antoni Arimany respectivament.

x