Gabri afronta amb motivació el que ell qualifica d’una “final”: el partit contra el Nàstic d’aquest diumenge

 • Primers contactes del nou entrenador de la Unió Esportiva Olot, Gabri García, amb els seus jugadors, preparant ja el partit d’aquest cap de setmana. De moment, bones sensacions del que ha pogut veure Gabri durant les primeres sessions.

  Gabri García, entrenador UE Olot: és fàcil treballar amb ells. Tenen bona actitud, són professionals i volen millorar independentment de amb qui sigui.

  Al davant, però, hi tindran ni més ni menys que els líders de la lliga, el Nàstic, un equip pràcticament intractable aquesta temporada. Un repte que motiva tan a Gabri com als jugadors, en l’inici d’aquesta nova etapa.

  Gabri García, entrenador UE Olot: És una motivació, la podem anomenar final. Necessitem sumar, si pot ser de 3, i clar, venint al líder, dona un punt més de motivació.

  Un Nàstic intractable a casa, però amb més dubtes lluny de Tarragona, amb només una victòria. Pel que fa al plantejament de partit, i a l’espera de veure si els olotins jugaran amb línia de 3 o línia de 4 en defensa, s’espera que es continuï jugant de tu a tu independentment del rival.

  Gabri García, entrenador UE Olot: A veure quin plantejament fan ells, que és un equip tàcticament amb les idees molt clares. Nosaltres voldrem tenir la pilota is er protagonistes i haurem de trobar moment i circumstàncies del joc que ens beneficiïn.

  El partit es jugarà diumenge a partir de dos quarts de cinc de la tarda i no hi podran ser Carles Mas i Alan Baró per lesió i Jordi Masó per sanció.

 • x