La UE Olot incorpora el central de 24 anys Genís Montolio i rescindeix Moha Chabboura

La Unió Esportiva Olot ha fet oficial la incorporació del central Genís Montolio, que ha firmat fins a final de temporada. El barceloní de 24 anys ha passat pel Vila-real B, el Llevant B i l’Alabès B, tot i que es va formar a les categories inferiors de l’Espanyol. Defensa alt (1.83), ajudarà a cobrir millor aquesta posició, la qual el club olotí necessitava reforçar, després de la marxa de Lluís Aspar, i més actualment amb les lesions d’Alan Baró i Carles Mas. Genís Montolio ja ha entrenat amb el grup i aquest mateix cap de setmana ja podria debutar.

D’altre banda, el club ha informat que Moha Chabboura ha rescindit el seu contracte amb la UE Olot i se’n va al Coruxo gallec en busca de minuts. L’empordanès ha disputat 15 partits i ha anotat dues dianes en un any, i és que va arribar precisament al club garrotxí al mercat d’hivern de la temporada passada.

 

Foto: UE Olot

x