El Nàstic amarga l’estrena de Gabri a la banqueta de la UE Olot (0-2)

Després de la destitució de Raúl Garrido i d’una setmana moguda a la Unió Esportiva Olot, l’únic antídot a la situació convulsa del club esportivament era una victòria. Però el Nàstic de Tarragona, líder sòlid del subgrup, va amargar l’estrena de Gabri García a la banqueta d’una Unió Esportiva Olot que no aconsegueix abandonar les males sensacions.

L’Olot va començar el matx mantenint la línia de joc dels darrers partits, amb caràcter i creant més ocasions que el rival. Eloi Amagat en va tenir una al minut 6 després d’una bona centrada de Soler, que va marxar per sobre del travesser. Però Gerard Oliva va posar la por al cos als olotins en una rematada que va aconseguir aturar amb el peu Ballesté. Abans d’acabar la primera part, els visitants van estar a punt d’estrenar el marcador amb un xut de falta perillosíssim.

A la represa, els de Toni Seligrat van ensenyar les seves credancials. Ribelles estrenava el marcador amb un bon cop de cap només de començar la segona meitat. L’Olot va buscar l’empat sense èxit, i no va ser capaç d’aixecar el cap després del gol. Gabri va donar entrada a Salinas i Samu per buscar més ocasions, però Bonilla, amb aquest potent xut des de fora de l’àrea, va esborrar qualsevol possibilitat d’empatar el partit per part de l’Olot. I per si no en fes prou amb el resultat i les sensacions, el nou tècnic va veure com Samu, va veure una segona groga en temps afegit i va enfilar el camí cap als vestidors abans d’hora. No va ser la millor estrena per al tècnic de Sallent, que va canviar ja des del primer dia la línia de tres centrals per un 4-2-3-1 que ja feia servir a l’Andorra.

Amb 11 punts, els garrotxins ja són a quatre de les posicions de permanència assegurada, amb un partit més que el Llagostera, que marca la línia, i sembla que l’objectiu primordial d’aquesta temporada no pot ser cap més que salvar la categoria per no caure a una lliga totalemt amateur com serà la tercera divisió la temporada vinent.

 

x