ERC es compromet des de la Garrotxa amb el sector agroalimentari i el producte de proximitat

La cap de llista per Girona d’Esquerra Republicana de Catalunya, Teresa Jordà i el besaluenc Bartomeu Compte, número 4 a la llista del partit a la demarcació per les eleccions del 14 de febrer, van defensar des de la Garrotxa la importància del sector agroalimentari pel desenvolupament d’un model econòmic sostenible.

Teresa Jordà, cap de llista ERC per Girona: Som els que volem drets, igualtat d’oportunitats i un país més just. Ho acompanyem en ajudes en el moment en què la nostra gent pateix més.

Bartomeu Compte, núm 4 ERC per Girona:  La pandèmia ha posat de relleu que els productes de quilòmetre zero són essencials i la lliçó que hem d’agafar és que ho hem de promoure i organitzar polítiques en ares d’aquest desenvolupament, per tenir un model competitiu, sostenible i que afavoreixi el consum responsable.

En una visita a les instal·lacions de Verdures La Canya, els representants gironins de la candidatura encapçalada per Pere Aragonès s’han compromès a prioritzar una agenda rural amb propostes de recuperació pel sector primari, acompanyades de més ajudes per autònoms i empreses afectades per la crisi.