La Fira del Farro presenta el cartell d’una edició, la catorzena, que no es podrà celebrar el proper cap de setmana

Aquest és, malauradament, l’únic moment que es podrà immortalitzar de la catorzena edició de la Fira del Farro de la Vall de Bianya.

Santi Reixach, alcalde de la Vall de Bianya: Hem esperat fins l’últim moment per saber què podríem fer, però en el context actual ens hem vist obligats a suspendre la Fira. El que no volíem deixar passar era la descoberta del cartell.

Un cartell, obra com cada any de l’artista Quim Domene. El personatge que s’hi pot veure enguany és un ex alcalde de la Vall, Antoni Moner, que dona nom curiosament al carrer on Domene hi té el taller, que fa 25 anys que va obrir. La història d’aquest alcalde amb una foto molt característica penjada des de la anys a l’Ajuntament, va inspirar a l’artista per al cartell d’enguany, que també juga amb el blat de moro, protagonista de les fires del farro, i l’arc de Sant Martí que ha caracteritzat el bri d’esperança durant els mesos de confinament domiciliari.

Quim Domene, autor del cartell de la Fira del Farro: A més de ser l’alcalde i el qui dona nom al meu carrer, era músic. Havia tocat amb una orquestra. Ja feia temps que hi donava voltes i com que el cartell sempre porta algun personatge, vaig creure oportú incloure-hi un músic de Bianya, per això l’he dedicat a  l’Antoni Moner.

A banda del cartell, des de la coordinació de la Fira del Farro t6ambé es publicarà un vídeo, que serà visible el proper dissabte a les 18h de la tarda com un acte simbòlic el dia i l’hora en què es donava el tret de sortida al certamen. A l’audiovisual s’hi podrà veure un homenatge resumit de les tretze edicions anteriors de la Fira.