Detingut el pressumpte autor dels robatoris a la Plaça Mercat

Els Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb la Policia Municipal d’Olot, van detenir el 29 i 30 de gener, a un home de 23 anys i veí d’Olot, com a pressumpte autor de dos delictes de robatori amb força.

La nit del 26 al 27 de gener els mossos van tenir coneixement que s’havien produït diversos robatoris en diferents establiments i botigues de la Plaça del Mercat d’Olot. De l’interior de les botigues algú havia sostret principalment les monedes de canvi que hi havia dins les caixes registradores. Aquella mateixa nit, la policia local va identificar un jove al que portava una motxilla a l’esquena amb diversos objectes a l’interior.

La Unitat d’Investigació dels mossos, que es va fer càrrec de les indagacions, també va saber que aquella mateixa nit el lladre hauria baixat al pàrquing soterrani del recinte del mercat i hauria sostret un televisor valorat en gairebé 800 euros. El 29 de setembre, els mossos el van detenir a Olot per aquest robatori amb força i el van tornar a detenir l’endemà mateix, el dia 30, per haver robat en una parada del mercat la nit del 25 de gener i d’on va sostreure uns 80 euros.

El detingut, a qui li consten antecedents, va passar el dia 30 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

x