Dues concentracions de la lliga de Divisió d’Honor de tennis taula es disputaran a Olot

Si la pandèmia permet el retorn de la lliga de Divisió d’Honor de tennis taula, Olot acollirà, de nou, partits de competició. Si fa uns mesos avançàvem que enguany les lligues no s’iniciarien amb el format habitual, amb partits setmanals a casa i fora de casa entre els diferents equip, sinó que es duria a terme en format concentració, Olot Televisió ha pogut saber que dues d’aquestes concentracions, una previsiblement el mes de març i l’altre al mes de maig, es disputarien al Pavelló Pla de Llacs de la capital garrotxina.

Òscar Gallego, entrenador CTT Olot: A Divisió d’Honor, ens han concedit, finalment, dues concentracions. Pot suposar una avantatge petit, el fet poder jugar quatre partits dels 8 a casa, mitja lliga.

Des del mes de març passat que la sala de tennis taula no acull competicions d’aquest esport, i tot i que es preveu que no hi podrà entrar públic, donada la situació de pandèmia, el fet que els palistes olotins del primer equip poguessin disputar enfrontaments a casa suposaria jugar a un espai i a unes taules que es coneixen a la perfecció.

El Club tennis Taula Olot de Divisió d’Honor comparteix grup amb el potent Eivissa, clarament favorit a endur-se el primer lloc del grup, el Calella, el Sabadell i el Vic. L’objectiu dels d’Òscar Gallego és situar-se entre els tres primers per estalviar-se la disputa de la fase de descens, en la que s’ho jugarien tot a un únic enfrontament.