El projecte Estratosfèrics recapta més de 3.700 euros per Càritas Garrotxa

L’enlairament de la sonda d’Estratosfèrics amb milers de desitjos a l’interior, el 19 de desembre, serà segurament un dels moments més recordats del festival Lluèrnia 2020. Els creadors del projecte no només van aconseguir enlairar-la sinó que la van recuperar prop de Figueres al cap d’unes hores. Però més enllà de la seva vessant científica, la iniciativa tenia un objectiu solidari que també s’ha complert amb escreix: recaptar fons per Càritas.

Martina Cots, Estratosfèrics: Hem recollit 3.704 euros per Càritas, i sobretot aniran destinats a projectes ocupacionals, perquè la COVID ha fet molt mal en aquest sentit, i una altra part al cosidor de Càritas.

Ferran Delgà, Estratosfèrics: Personalment ha estat una experiència molt enriquidora, en el sentit de que hem començat un projecte des de zero i és bonic veure com va creixent tot a partir de res.

Encara no saben com, però tenen clar que el projecte Estratosfèrics ha de continuar volant, si és possible, encara més amunt.

 

x