Les Planes d’Hostoles completa la compra de tres pisos per destinar-los a lloguer social per als joves del poble

Tres d’aquests pisos que veuen en imatges són ja propietat de l’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles. L’alcalde en va signar la compra davant de notari divendres passat per un valor total de 175.000 euros. Els immobles, que eren propietat d’un banc, seran destinats a polítiques d’habitatge social, en aquest cas, destinats als joves, perquè tinguin l’oportunitat d’emancipar-se, estalviar i quedar-se després a viure a Les Planes, que és el gran objectiu d’aquest projecte.

Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles: Nosaltres entenem que com a Ajuntament hem de disposar d’un determinat parc d’habitatge al municipi, no molt extens, però que ens permeti com a mínim donar la oportunitat als joves d’estar-hi un temps limitat per poder estalviar i fer coixí per a encetar després un projecte de vida a Les Planes i que el jovent no tingui la necessitat de marxar.

Eduard Llorà veu en el seu municipi una bona oportunitat per encetar o continuar un projecte de vida per als nuclis familiars. En aquest temps de teletreball i de reclam d’un habitatge digne i d’un entorn favorable, creu que el seu, és un poble ideal.

Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles: No sé si és un bon lloc per teletreballar, el que sé és que és un bon lloc per viure. Tenim una bona escola, tenim comerços, ens coneixem pràcticament tots, som com una família i tenim un entorn immillorable.

A hores d’ara s’estan acabant d’arreglar alguns desperfectes que podien tenir els pisos a l’interior perquè siguin 100% habitables, i en les properes setmanes s’establiran les bases, les condicions i les preferències a l’hora d’atorgar les vivendes segons les necessitats o urgències dels sol·licitants. La idea és encabir-hi, de moment, un nucli familar a cadascun dels tres pisos.

 

 

x