El Club Atletisme Garrotxa es desplaça al Morrot per poder entrenar presencialment

Després d’unes setmanes aturats, a causa de la darrera onada de coronavirus, els jugadors del Club Atletisme Garrotxa han tornat a l’activitat. Això sí, amb grups encara més reduïts i en un espai completament diferent al que habitualment fan servir.

Xevi Teixidor, entrenador Club Atletisme Garrotxa: Després de veure que el tancament d’interiors aniria per llarg, vam decidir canviar d’escenari, deixar el pavelló i venir aquí a fer futbol cinc per poder seguir amb l’activitat.

I és que per bé o per mal, la pandèmia va dotant d’experiència a tots sense excepció, i en el cas concret d’aquest club, amb participants amb discapacitat intel·lectual, també.

 Xevi Teixidor, entrenador Club Atletisme Garrotxa:Amb ells és molt complicat fer entrenaments online: per concentració, connexió, seguir els exercicis des de casa… i el cert és que millor que presencial no hi ha res, per a nosaltres.

Tot i així, els entrenaments a través de videotrucades de whatsapp continuen endavant, pensats sobretot per a tots aquells jugadors que viuen fora d’Olot. En ells es duen a terme també exercicis físics, però un aspecte tant o més important que es realitza és el de simplement parlar, passar l’estona i explicar com es senten.

I és que tant l’entrenament per videoconferència com els presencials han de servir per continuar amb el dia a dia més normal possible que es duria a terme si no existís aquesta pandèmia.

 Xevi Teixidor, entrenador Club Atletisme Garrotxa: Ara com estem tampoc podem competir i per tant l’objectiu és tenir una mica de normalitat en vida, que és el que ens falta moltes vegades.

El Club Atletisme Garrotxa compta amb una vintena de jugadors i jugadores i, com tots els clubs, mira d’adaptar-se al màxim possible per poder continuar fent, al cap i a la fi, el que més els hi agrada.