La Duatló de Castellfollit que havia de celebrar-se aquest diumenge es reprograma pel 24 d’octubre

Ens apropem a l’any de l’aplicació de les mesures més severes a causa de la COVID-19, que van comportar infinites cancel·lacions d’actes. Un dels primers afectats l’any passat van ser els organitzadors de la Duatló de Castellfollit, al mes de març. Un any després, la situació no ha canviat gaire, i aquest diumenge s’havia de disputar una nova edició, que ha quedat també cancel·lada per l’evolució epidemiològica. Els organitzadors ho tenien tot preparat i adaptat a les mesures del PROCICAT. La prova fins i tot s’havia desplaçat al Polígon de Sant Jaume, per tal de garantir distàncies entre els participants.

Genís Grau, organització Duatló Castellfollit: Nosaltres ja ho teníem tot preparat. Havíem de fer el boxes al polígon de Sant Jaume de Llierca, per tal de respectar els dos metres que ens exigien, i aquí a Castellfollit tot ens quedava molt junt. I una bona alternativa era aquesta, ja la teníem pensada.

El recorregut amb bicicleta no canviava respecte les passades edicions, mentre que la part corrent es tenia previst dur-la a terme a Sant Jaume. Un altre canvi destacat era el format contrarellotge, enlloc de la sortida en massa. Tampoc estava permès fer drafting. Enguany la Duatló de Castellfollit era classificatori per l’estatal júnior. De moment la prova ha quedat posposada fins el 24 d’octubre

Mentrestant, fins que la situació no canviï ens haurem de conformar seguint veient aquestes espectaculars imatges de la 23a edició, la celebrada l’any 2019.

x