La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot aposta per la formació telemàtica

La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot manté aquest 2021 la seva àmplia oferta formativa adaptant-se a les circumstàncies derivades de la situació sanitària. Ho fan amb una clara aposta per les formacions virtuals o semipresencials un model que permet arribar a més alumnes.

Ariadna Villegas, directora Fundació Estudis Superiors: En aquest sentit a la FES s’ha habilitat una aula per fer formacions en streaming i creiem que a part d’ajudar a la situació actual, que requereix que determinades formacions no es facin presencialment, permetrà poder seguir oferint formació a més llarg termini.

Aquest curs es continuaran oferint els tres graus universitaris que ja s’oferien, vulcanologia, arboricultura i il·lustració científica, a més de les tertúlies virtuals d’idiomes o les formacions per a diferents perfils professionals, com ara el sector turístic, la docència o el món de l’empresa i l’emprenedoria.

Ariadna Villegas, directora Fundació Estudis Superiors: Per exemple, com podem fer negociacions online, marketing amb formats digitals, gestionar equips remotament… Des de tallers de generació d’idees, gestió del temps, pla d’empresa, formes jurídiques…

Alhora també es volen reforçar els serveis per empreses en qüestions com la bonificació dels cursos, l’elaboració de plans de formació o l’assessorament en la tramitació de beques o estades internacionals.

Al web fes.olot.cat es pot trobar més informació sobre tots els serveis i formacions que es poden cursar a la FES aquest 2021. L’any passat es van fer gairebé 2.000 matrícules.

x