L’afició a la lectura va a l’alça i ‘rescata’ al gremi de llibreters de les restriccions per la pandèmia

Els llibreters no entenen perquè diaris sí, i llibres no. Aquesta és una bona època pel què fa a la lectura. de fet, durant el mes d’abril es va registrar un augment molt considerable de les vendes per internet i de les consultes a les webs de les llibreries, que van rebre moltes comandes en una demanda que va anar a l’alça també al maig i al juny, on es van rebre moltes comandes.

Tot i el ‘no Sant Jordi’ i el tancament provocat per la Covid-19, les llibreries han seguit treballant, doncs, amb vendes on-line i comandes a domicili, gràcies a una afició a la lectura que ha anat a l’alça.

Amb el confinament perimetral no és mala idea iniciar-se en la lectura o intensificar aquest hàbit si abans no teníem temps per fer-ho. L’Irene ens recomana una bona lectura que combina que ens pot fer passar unes hores divertides gràcies al seu sentit de l’humor.

x