L’Ajuntament d’Olot i la Fundació Vila-Casas firmen un conveni de col·laboració

Aquest passat mes de gener, l’Ajuntament d’Olot i la Fundació Privada Vila Casas van firmar una un conveni de col·laboració per a regular el préstec en comodat d’obres d’art de la Fundació per a la seva exposició.


El projecte de col·laboració, té com a objectiu dotar a la ciutat d’Olot d’un projecte pioner en la posada en valor del patrimoni propi a través de les obres d’art contemporani, de la que és una de les col·leccions d’art contemporani més important del país. És per això, que l’Ajuntament d’Olot posa a disposició de la Fundació Vila Casas la totalitat del seu fons artístic per desenvolupar diverses exposicions, accions o projectes. Per la seva banda, la Fundació Vila Casas correspon, assignant a disposició del projecte tot el seu fons artístic, tant de pintura com d’escultura i fotografia.

L’alcalde d’Olot, Pep Berga, ha remarcat la transcendència del tracte.

Pep Berga, alcalde d’Olot: La veritat és que és un gran acord. Em fa molta il·lusió que la fundació hagi confiat en la nostra ciutat per portar les obres aquí. La nostra intenció és fer-ne dues o tres anualment, aquest és un conveni que no és fàcil que la fundació confií en una ciutat, això és fruit d’una trajectòria.

L’Ajuntament d’Olot, ha avançat que al mes de setembre la capital garrotxina realitzarà la primera de les exposicions fruit del conveni, dedicada a la pintura contemporània olotina i que a Barcelona s’estrenarà a la primavera.

 

x