L’Associació de Transports de Girona admet que ”no és possible” treure el trànsit pesant de l’Avinguda Sant Jordi sense la variant

ASETRANS, l’Associació de Transports de Girona, assegura que, no es poden posar limitacions al trànsit de vehicles pesats ni treure’ls de punts com l’Avinguda Sant Jordi sense tenir una variant. Un dels seus representants a la Garrotxa, Pere Genís, ha assegurat que això aniria en contra de les necessitats del sector i de les empreses a qui donen servei. Per aquest motiu és un dels signants del manifest per demanar que s’acceleri la construcció de la infraestructura.

Pere Genís, portaveu Asetrans Garrotxa: N’hem parlat a nivell d’agrupacions i veiem que no és possible. Vam veure que algun grup municipal hi donava suport i ens va sobtar que no se’ns hagués demanat l’opinió com a part implicada. Aquí a la comarca les empreses de transport tenen uns 300-400 vehicles, donen feina a unes 500 persones… segurament se’ls hauria d’haver tingut en compte. Per això diem que no tenim cap interès en passar per dins Olot ni les Preses, cap, zero. Nosaltres ens hem posat al dia en els vehicles, en quant a emissions, sorolls… les administracions és el que els hi demanem.