Jordi Turull acompanya Junts en un acte de campanya a la Sala El Torín d’Olot

La campanya de Junts per les eleccions al Parlament del 14 de febrer va fer aturada a Olot, aquest dimecres, amb la presència de l’exconseller i un dels polítics catalans empresonats Jordi Turull, que va agrair el suport rebut pels garrotxins.

Jordi Turull, Exconseller Generalitat Catalunya: Un moment com aquest, sortint del Firalet, me l’havia imaginat molts cops. Hem rebut tots els presos moltes cartes de gent d’Olot i la garrotxa, des de la presó i quan llegeixo les cartes i veig les mobilitzacions que es fan em dic: “no tens dret al desànim”.

És precisament per la tenacitat i persistència de Jordi Turull, que el número 4 per la llista a Girona, el garrotxí Francesc Ten, va demanar a tots els garrotxins que anessin a votar.

Francesc Ten, número 4 llista per Girona Junt Eleccions Parlament Catalunya: Com el conseller Turull,gent que fa tres ay que no veu a la seva família. Pensem-hi amb això, tenim moltes raons per anar a votar.

El número 3 de la llista per Girona, el també garrotxí, salvador Vergés va carregar contra la política duta a terme per l’estat espanyol envers Catalunya.

Salvador Vergés, número 3 llista per Girona Junts Parlament de Catalunya: Triple espoli: cultural, econòmic i fiscal i de competències, però també hi ha una incompetència. Aquest és el preu de ser espanyol.

Francesc Ten i la cap de llista per Girona, Gemma Geis, van parlar també de projectes per les comarques gironines, entre els quals la necessitat de fer la variant.

Francesc Ten, número 4 llista per Girona Junt Eleccions Parlament Catalunya: Perquè sí, perquè la variant és necessàries, és urgent, la necessitem.

Gemma Geis, cap llista per Girona Junts Parlament Catalunya: És un dels projectes que està més avançats i hem de prioritzar la variant. Sabem que hem de descentralitzar mes els CAPs, l’atenció primària, i centralitzar i donar més importància els hospitals comarcals.

L’acte es va dur a terme sense públic, però es va poder seguir telemàticament.