Les Preses aprova per unanimitat la moció per reiterar la necessitat de la variant

La Moció de l’associació Les Preses 2020-2030 va ser portada a Ple ahir a Les Preses i tots els regidors, tan de l’equip de govern com de l’oposició, hi van votar a favor. Rosa Maria González, d’Esquerra Republicana de Catalunya, va justificar el seu vot favorable per estar “al costat dels veïns, va dir, i per estar d’acord en tots els punts de la moció, tot i que va alertar que, tal i com la seva candidata a nivell català Teresa Jordà va assegurar en la seva visita aquesta setmana, volen una variant dimensionada a les necessitats i a l’entorn. L’alcalde Pere Vila li va respondre subscrivint les seves paraules.

L’únic punt de l’ordre del dia era el donar suport o no a la variant d’Olot, Les Preses i la Vall d’en Bas, posant ènfasi en la necessitat de traslladar-li al Govern una urgència per les afectacions de trànsit que està suportant el seu municipi des de la construcció del túnel de Bracons, amb efectes negatius del trànsit amb transport de bestiar viu i matèries molestes i perilloses, tal i com estava redactat a la moció. El document també instava l’Ajuntament a proposar mesures pal·liatives mentre duri el procés.

x