Els clubs esportius garrotxins podran tornar progressivament a l’activitat

A banda de la reobertura dels gimnasos al 30%, a partir de dilluns, 8 de febrer, els pavellons podran reprendre, una mica més, l’activitat, amb la reobertura, també, al 30%. Ho hauran de fer amb mascareta.  A l’aire lliure l’aforament a equipaments esportius continua al 50%.  Centenars d’infants i joves de la comarca porten diverses setmanes sense practicar esport amb els seus respectius equips i ja fa dies que diversos moviments com el ‘Ja n’hi ha prou’ demanaven tornar immediatament. Ahir mateix, a Olot Televisió, us mostràvem la preocupació de diversos clubs olotins si els esportistes de base no podien tornar aviat, almenys, als entrenaments.

Des dels clubs veuen positiu el fet de tornar, però la incertesa de com es produirà exactament aquesta represa i la situació epidemiològica que viu la garrotxa fa, que de moment, no les tinguin totes.

L’altre gran dubte és saber exactament quins equips i de quines categories podran reprendre les seves lligues d’accés a competicions estatals. A Olot el femení del vòlei Olot i l’hoquei Olot ja fa uns dies que han tornat a la competició. Faltarà veure què passa amb les competicions de base.

També es podrà fer esport a l’aire lliure en un màxim de sis persones per grup.

x