Genís Montolio i Pol Prats, presentats oficialment com a futbolistes de la UE Olot

Genís Montolio i Pol Prats ja estan preparats per jugar, i aquest dijous van ser presentats oficialment com a futbolistes de la Unió Esportiva Olot. El defensa barceloní de 24 anys, Genís Montolio, assegura sentir-se preparat per tornar a competir, després d’estar un temps sense equip i l’atacant Pol Prats, de 21 i procedent del Nàstic, arriba amb ganes d’oblidar el seu període de lesionats i aportar pólvora a l’equip. Ells mateixos es defineixen d’aquesta manera.

Genís Montolio, jugador UE Olot: Soc un central amb bona sortida de pilota, ràpid al tall i polivalent, puc jugar als laterals també. Estic preparat, físicament estic al 100%, i tinc moltes ganes d’ajudar l’equip quan abans millor.

Pol Prats, jugador UE Olot: Potent, ràpid, 1 contra 1 i intentar donar accidències i marcar gols. De doble punta, extrem o carriler, al final puc jugar en aquestes tres pocions, que em sento bastant còmode. La primera volta he jugat un 25 – 30 minuts en tots els partits, i després d eles lesions necessito tornar a agafar confiança i intentar aportar al màxim a l’equip i seguir buscant el ritme.