Ingressa a presó un home per un robatori amb violència en un bar d’Olot

Els Mossos d’Esquadra han informat de l’ingrés a presó d’un home de 35 anys i veí d’Olot com a pressumpte autor dels delictes de robatori amb violència, intimidació, danys i amenaces. Els fets es remunten al 2 de febrer, quan el detingut va robar en un bar d’Olot. Segons informa la policia catalana, l’home va entrar a l’interior de l’establiment amb un matxet de grans dimensions amb el qual va intimidar un treballador del local. Quan aquest es va negar a donar-li els diners de la caixa registradora, el lladre va començar a colpejar el bar amb el matxet, provocant diversos danys en vidres, un televisior i una nevera. També va amenaçar amb l’arma els clients que estaven asseguts en una de les taules, i va trencar un altre vidre del local.

La investigació dels Mossos d’Esquadra va permetre la seva detenció dijous 4 de febrer. Aquest divendres el detingut ha passat a disposició judicial i el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot ha decretat el seu ingrés a presó.