La CUP exigeix “tornar al consens inicial” per a debatre sobre la variant d’Olot, Les Preses i la Vall d’en Bas

La Candidatura d’Unitat Popular s’ha reunit aquest matí amb Salvem les Valls per abordar la problemàtica que està generant la futura construcció de la variant d’Olot, Les Preses i La Vall d’en Bas. Han expressat el seu desacord amb el projecte actual, han reclamat un debat extens i han exigit al retorn al primer projecte que es va posar sobre la taula.

La número 2 de la CUP per Girona s’ha mostrat contrària a altres projectes de gran rellevància no només en mobilitat si no en tractament de residus que estan pendents a la comarca, com la futura planta de triatge que es vol instal·lar a Sant Jaume de Llierca.

Montserrat Vinyets: L’única garantia per frenar aquests despropòsits urbanístics és votar el 14-F per la Candidatura d’Unitat Popular.

Jordi Gasulla ha intervingut en última instància i ha parlat d’indústria i del model que defensa en partit en el seu programa electoral.