La UE Olot no aixeca cap i torna a perdre a Badalona (0-1)

La Unió Esportiva Olot ha tornat a perdre aquest migdia per la mínima a l’Estadi Municipal de Badalona. Els olotins encadenen la tercera derrota consecutiva a la lliga, són cuers i estan començant a quedar-se despenjats de la classificació. Gabri buscava avui una victòria que pogués donar una mica d’oxigen als vermells.

L’Olot, molt necessitat de punts, ha sortit al terreny de joc conscient de la importància del matx, tot i que ben aviat els locals han començat a imposar les seves regles. El Badalona ha disposat d’una doble ocasió al minut 7. Chema Moreno l’ha tinguda primer i després Robert Simón ha fet intervenir un Pol Ballesté brillant. El Badalona ha vist com en els primers vint minuts s’havien de retirar dos dels seus jugadors per lesió. Moreno ha tornat a intentar-ho al minut 30 amb el cap. Un Olot completament desconegut ha acabat demanant l’hora davant el bombardeig d’ocasions dels visitants. Abans del descans, Aparicio ha fet lluir un altre cop Ballesté i Moreno ha tornat a fallar el refús.

Amb el marcador encara sense estrenar, ha començat la segona meitat a Badalona. Eloi Amagat ha tingut l’ocasió més clara dels olotins al minut 50, però el porter ha refusat el perill. L’Olot no ha sabut com fer més mal als visitants, però el Badalona sí que ho sabia. Al minut 74 i, a la sortida d’un córner, Valentín ha rematat amb el cap al primer pal per avançar els locals. Un gerro d’aigua freda per als de Gabri, que, una vegada més, tornaven a encaixar una diana d’estratègia. L’àrbitre ha afegit tres minuts, però no hi ha hagut temps per reaccionar davant una nova ensopegada dels vermells. L’Olot és cuer de la taula, amb 11 punts.

L’entrenador de la UE Olot, Gabri Garcia, ha encaixat la segona derrota consecutiva i ha explicat que “l’aspecte anímic dels jugadors” és el que més el preocupa ara mateix.

x