El cap de llista del PDeCat a Girona critica que el comerç hagi de tancar el cap de setmana i demana més compensacions

L’alcalde de Lloret de Mar i cap de llista del PDeCat per la demarcació de Girona, Jaume Dulsat, ha expressat avui des del mercat setmanal d’Olot la preocupació del seu partit per la situació del petit comerç, que ha de tancar els dissabtes a causa de la situació sanitària. Dulsat creu que calen mesures més adaptades al territori i s’ha compromès a oferir suport econòmic al teixit productiu, si el PDeCat és decisiu al proper govern.

Jaume Dulsat, cap de llista PDeCat per Girona: Les coses que serveixen a l’àrea metropolitana no serveixen en comarques com la Garrotxa, que prenen totes les mesures. D’altra banda, la merma de vendes no està rebent les compensacions necessàries, demanem aquesta compensació.

El representant gironí de la candidatura que encapçala l’exconsellera Àngels Chacón també ha assegurat que, si obtenen representació, treballaran activament per a l’execució de la variant d’Olot, les Preses i la Vall d’en Bas.

Jaume Dulsat, cap de llista PDeCat per Girona: És una infraestructura molt necessària, que la demana el territori, i cal tenir aquesta alçada de mires i veure-ho no des d’un punt de vista localista, sinó de país.

Pel que fa al model, Dulsat ha dit que la variant ha de ser, tal com s’ha pactat, una infraestructura “quirúrgica”, que doni servei als veïns i no malmeti el territori.

x