Els municipis garrotxins asseguren que no en faran prou amb el relaxament de les mesures

A la pastisseria Ca l’Enric han estat regalant els famosos trossos trencats de les galetes als clients més habituals perquè no es fessin malbé. A la carnisseria Pujolar asseguren que la baixada de clientela ha estat gairebé letal per a ells. A Ca la Paula obriran a partir d’ara els caps de setmana, provant sort.

Tots ells, però, coincideixen en que, tot i que era molt pitjor el confinament municipal, el comarcal tampoc els salvarà del tot, ja que Castellfollit de la Roca, el segon municipi més petit en superfície de Catalunya, viu de l’afluència de gent no només d’altres pobles, sinó també d’altres comarques.

Els 900 habitants poden sortir a partir d’avui del seu municipi per anar, per exemple, a Olot, i segur que agrairan el canvi. Els negocis castellfollitencs, però, necessiten una obertura a nivell català perquè si no, alguns corren perill de desaparèixer.

x