L’Hoquei Olot cau a la pista del Tona (4-2) i suma la segona derrota consecutiva

Nova derrota del Club Hoquei Olot. Aquest diumenge visitaven la pista del Tona, en la tercera jornada de la nacional catalana. Bon inici dels de Jordi Costa, amb arribades perilloses i gol de Marc Prat. El Tona però va reaccionar i va aconseguir anar-se el descans amb marcador favorable, gràcies a dues dianes.

A la segona part els de Jordi Costa no van reaccionar i els osonecs van posar el 3 a 1 gràcies aquesta rematda dins l’àrea de Pau Flores, que va deixar tocats als olotins. Ferran Sacrest va escurçar distàncies gràcies a aquesta acció. Però el Tona va posar el 4 a 2 definitiu en aquesta jugada. Nova derrota dels olotins que encara no han sumat des del retorn a la competició.

Jordi Costa, entrenador CH Olot: Cec que els dos equips l¡’hem pogut guanyar. La primera part ha estat un pèl mes nostre,però el fet d’anar darrere al marcador ens ha fet que al final ens hagi condicionat i fet precipitar. Tampoc hem tingut fortuna de cara  a la porteria, en canvi el Tona en l’acció de 3 a 1, quan ens estàvem posant en el partit, han tingut sort.