Olot Televisió renova el conveni amb Càritas Garrotxa en un moment de creixement de la demanda dels serveis de l’entitat

La pandèmia ha agreujat encara més la situació de moltes persones i la Garrotxa no n’és una excepció. Si la última crisi econòmica va deixar moltes persones pel camí, el moment actual no ha fet res més que empitjorar una situació que ja esdevé enquistada.
Davant aquesta realitat des de fa ja uns anys Olot Televisió col·labora amb Càritas Garrotxa per donar visibilitat als seus projectes i ho fa a través d’un acord anual que justament aquest dilluns s’ha renovat per un any més.

Càritas Garrotxa és una entitat sense ànim de lucre que pot desenvolupar les activitats gràcies a les aportacions que hi fan els organismes públics i privats i també persones a títol individual.

En el cas d’Olot Televisió la vinculació es concreta en fer un seguiment l’actualitat que genera l’entitat als diferents programes de la cadena, ja sigui amb notícies, reportatges o entrevistes.

Així mateix la Televisió de la Garrotxa cedeix diversos espais de la programació per emetre diferents espots de publicitat que donen visibilitat a les activitats o campanyes que impulsen des de Càritas Garrotxa.

La renovació del conveni per aquest 2021 s’ha signat aquest dilluns al migdia entre Carles Oller, president de Càritas Garrotxa, i Albert Brosa, director d’Olot Televisió. A la trobada també hi ha estat present Joan Peláez, tresorer de l’entitat.

x