Diversos clubs esportius de la comarca aturen els seus entrenaments donada la situació epidemiològica a la Garrotxa

Els jugadors del Club Escola de Futbol Bosc de Tosca no entrenen des del 7 de gener. La major part dels jugadors venen de fora de Les Preses i no consideraven just no poder donar tots els serveis als seus jugadors. Tot i l’aixecament de part de les mesures dijous passat, com el fet de passar a comarcal el confinament municipal i donada la situació de la pandèmia a la Garrotxa, la junta del club va emetre un comunicat aquest cap de setmana i ha decidit no entrenar, tampoc, aquesta setmana.

Albert Danés, CEF Bosc de Tosca: Nosaltres, per sorpresa nostra, esperàvem que amb la situació tan dolenta que tenim a la garrotxa pel que fa al coronavirus, crèiem que farien restriccions d’un altre tipus, no ha estat així, i hem decidit d’esperar una setmana, i esperar a veure què passa amb els cribratges que s’estan fent, i creiem que hem d’esperar, i que és un acte de responsabilitat que hem de fer.

El Bosc de Tosca compta amb 25 equips i uns 300 jugadors, sent un dels equips més importants de la comarca.

Albert Danés, CEF Bosc de Tosca: Cuc tots tenim ganes de començar i tornar a veure el club amb tots els nens entrenant.

Només tornaran als entrenaments, però, el 15 de febrer si els cribratges han finalitzat i s’hagin lliurat els resultats durant aquesta setmana. Asseguren, també, que els entrenaments seran voluntaris i s’iniciaran de forma progressiva i que els horaris i tota la informació de la represa s’enviarà, com a molt tard, el dia 13 de febrer.

Altres clubs de futbol de la comarca han decidit, també, suspendre els entrenaments aquesta setmana. Casos són els del Club futbol Les Preses, el Club Futbol Vall d’en Bas i la Fundació Unió Esportiva Olot.