Els Museus d’Olot seguiran amb l’entrada gratuïta tot i el confinament comarcal

Els Museus d’Olot han ofert la seva entrada de forma gratuïta als visitants des que es va decretar el confinament municipal mitjans de gener. Després que aquest dijous el Govern de la Generalitat dictés el confinament comarcal, l’Ajuntament d’Olot ha continuat la seva aposta d’oferir a tota la població garrotxina un entreteniment cultural gratuït mentre no es pugui sortir de la comarca. D’aquesta manera, els garrotxins podran aprofitar per veure les exposicions permanents del Museu dels Sants, el Museu de la Garrotxa i el Museu dels Volcans, sense visitants vinguts de fora.

 Xevi Roura, tècnic Museu Garrotxa: El que hem vist és que ha funcionat molt bé l’obertura gratuïta dels Museus, arran del confinament local. El públic ha respost i forces olotins han vingut i repetit, sobretot durant els caps de setmana.

Els visitants del Museu de la Garrotxa asseguren estar molt satisfets amb la mesura del consistori.

Jan Gràcia, visitant: Ho trobo súper bé. Trobo molt important que tothom pugui accedir a la cultura d’una manera gratuïta i lliure. És el que hauria de ser sempre.

 

Fèlix Atmetlla, expositor: En aquests moments, trobo que és imprescindible. És una manera d’acostar la cultura a la gent i amb el maltractada que està la cultura actualment, és donar facilitats perquè la gent vingui. Encara que es deixin de guanyar uns diners, jo crec que això reverteix en la societat, reverteix amb escreix.

 

Adriana Ramon, visitant: Penso que és una bona iniciativa, perquè ens dóna l’oportunitat a tots els garrotxins, que tenim els caps de setmana que no ens podem moure, a visitar el museu. Moltes vegades potser no ho fem. Si, a més a més, es fa en el confinament comarcal també és una oportunitat perquè tota la gent de la Garrotxa, no només d’Olot, pugui veure el museu. Sempre, evidentment, dins les mesures i que com que tampoc és un lloc on hi hagi molta gent, és segur.

Al web dels museus d’Olot s’hi pot trobar els horaris i tota la informació necessària per tenir en compte abans de fer al visita.

x