La reobertura de pavellons arriba en el pitjor moment epidemiològic a Olot

Un dilluns més l’estampa als pavellons de la comarca és la de les darreres setmanes: sense gent. Aquest dilluns els equips podien tornar als enterament, però la situació del CIVID a la comarca no ha animat als equips anar-hi aquest primer dia. Diversos equips tenien programats entrenaments, però no s’hi ha presentat ningú.


Els clubs garrotxins, després de setmanes aturats i demanat el retorn als entrenaments, han viscut aquest dilluns com les restriccions del PROCICAT s’aixecaven en el pitjor moment epidemiològicament parlant. El debat entre permetre o no permetre els entrenaments d’esportistes de base enmig de l’augment de contagis a la Garrotxa ho fa especialment complex.

Quel Roca, president Club Vòlei Olot: Donada la situació d’Olot, ens consta que hi ha gent i famílies que no deixaran que els seus nens entrenin, i amb tots els respectes, és clar, perquè tenen por de la situació que vivim aquí a la Garrotxa.

Tot això conviu amb el fet que els clubs, els costa ara renunciar a un dret pel qual han estat lluitant setmanes. És per això, que el mateix Vòlei Olot, permet als equips que ho vulguin, entrenar. La durada d’aquesta situació epidemiològica, però, i la incertesa que genera el moment, no els fa estar tranquils.

Quel Roca, president Club Vòlei Olot: Entre gent confinada i gent que potser a l’hora de tornar ja s’haurà desencantat… hem de veure com ho podrem fer.

Tot i així, clubs com el Vòlei Olot llencen un missatge de tranquil·litat i d’optimisme, assegurant, que no hi ha d’haver problema en cas d’entrenar, tot seguint els protocols.

Quel Roca, president Club Vòlei Olot: Herm de fer control d’accessos, neteja de mans i entrenar amb mascareta.

Majoritàriament, però, i segons les diferents casuístiques, diferents clubs que fan ús del Pavelló Municipal d’Esports d’Olot, tenen previst anar tornant als entrenaments, com per exemple l’Hoquei Olot, el CPA Olot, el Vòlei Olot i alguns equips del Bàsquet Olot, seguint, amatents, l’evolució del COVID.

 

 

 

x