‘Pícalos’, de Noel Alimentària, guardonats com a producte de l’any

‘Pícalos’, l’snack d’embutit cruixent de la mà de Noel Alimentària, ha estat guardonat al Gran Premi a la Innovació com a producte de l’any. L’empresa, va llançar al mercat aquest producte pioner a l’octubre de l’any passat, després d’un exitós llançament al Regne Unit i Dinamarca.

 Maria Sánchez, cap de màrqueting de Noel Alimentària: Principalment pel procés d’elaboració del producte creiem que és el tret diferencial. Al final el que fem és curar, llescar, deshidratar i enfornar l’embotit. De manera que es aconsegueix una textura cruixent i el fet més destacat és que no es fregit. 

Els premis, són l’únic certamen a nivell nacional en el que els consumidors escullen directament els productes més innovadors de l’any en gran consum. En concret, més de 10.000 consumidors han avaluat una selecció de productes nous.

 Maria Sánchez, cap de màrqueting de Noel Alimentària: Doncs el premi Producte de l’any és un premi rellevant per Noel perquè posa en valor la feina feta d’un projecte exitòs i en equip, que potencia principalment la innovador

Com a guanyador, l’snack de Noel s’identificarà durant tot el 2021 amb el logotip del premi.