L’Ajuntament d’Olot inverteix 624.000 euros en contractar 30 persones

30 persones en situació d’atur han estat contractades per l’Ajuntament d’Olot per a la realització de tasques de neteja, control de contenidors i millora de l’entorn públic urbà així com suport en la recerca activa de feina.

Es tracta de contractacions que, en la seva majoria, formen part dels programes d’experienciació laboral Treball als Barris.

Es tracta de perfils de persona ben diferents que recolzen les tasques de les brigades municipals, encarregant-se de col·laborar en la neteja i manteniment de la ciutat, cura dels parcs infantils, neteja de mobiliari, façanes, senyalitzacions, retirada de deixalles, grafits, neteja d’embornals i fonts del nucli antic, control de contenidors, andròmines i residus a la via pública i la millora en general de l’entorn públic del Nucli Antic de la ciutat.

Estanis Vayreda, regidor de Promoció de la Ciutat Aj. d’Olot: Amb aquest programa fem un esforç per aconseguir un gran repte que tenim aquest 2021, que és inserir persones al món laboral que estiguin a l’atur, que ens ha augmentat considerablement per les conseqüències de la Covid-19.

Aquest programa suposarà una inversió de 624.000 euros.

x