El PDeCat aconsegueix finançament estatal pel centre cívic de Sant Ferriol

Aquest terreny adjacent a l’edifici de l’ajuntament acollirà un nou punt de trobada pels veïns de Sant Ferriol, un centre cívic. El projecte es finança, en part, a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat, però podrà tirar endavant perquè també s’ha inclòs als Pressupostos Generals de l’Estat, a instàncies del PDeCat. L’alcalde, Albert Fàbrega, que no és militant del partit, i el diputat Sergi Miquel, ho han explicat avui des del municipi garrotxí, en el marc de la campanya electoral del 14F.

Albert Fàbrega, alcalde de Sant Ferriol: Creiem que és un projecte molt interessant, que hi havia 240 mil euros, i només ens en van donar 124 mil. Des del PDeCat ens van demanar si ens faltava alguna cosa, els vam parlar de projectes que tenim pendents per falta de recursos. Van fer les gestions i a través del PDeCat vam aconseguir els 100 mil euros que faltaven.


 Sergi Miquel, Diputat PDeCat Congrés: Posar a les esmenes dels Pressupostos Generals de l’Estat aquest projecte respon a la necessitat de dotar de més recursos pobles com Sant Ferriol i tants altres pobles com la Garrotxa.

L’altra esmena que el Partit Demòcrata va presentar als pressupostos, segons Miquel, té a veure amb la variant d’Olot, les Preses i la Vall d’en Bas. El govern espanyol la va rebutjar però el PDeCat la continua considerant prioritària pel proper mandat.

x