Olot acollirà el Campionat de Catalunya de grups de xou de patinatge artístic i la base del CPA ja torna a entrenar

Aquest dimarts coneixíem la notícia que Olot acollirà el Campionat de Catalunya de patinatge artístic sobre rodes de grups de xou petits i grups de xou grans. El Club Patinatge Artístic Olot  s’hi va oferir i la Federació Catalana de Patinatge ha donat l’OK. L’equip júnior disputarà el català l’11 d’abril a Riudoms, municipi que en un principi havia d’acollir totes les proves, després de descartar la opció de Fontajau, a Girona. La darrera vegada que es va produir aquest fet va ser el 2001. Aquest cop serà els dies 27 i 28 de març.

Ricard Planiol, entrenador i coreògraf CPA Olot: Molt contents. Bàsicament l’inconvenient que teníem per fer campionats aquí és que ens demanaven molt públic. Ara al no poder entrar públic això no cal, i el pavelló té unes característiques correctíssimes amb unes instal·lacions molt bones si amb tot el necessari per organitzar un Campionat de Catalunya.

El primer equip del CPA Olot lluitarà per revalidar el títol aconseguit l’any passat, en una prova en la que també hi serà present l’equip B. La competició es podrà seguir en directe per Olot Televisió.

Aquesta setmana les patinadores de la base del club han pogut, per fi, tornar també als entrenaments, després de moltes setmanes. Una necessitat tant per les més petites, però també pels més grans, inclosos els entrenadors.

Ricard Planiol, entrenador i coreògraf CPA Olot: La veritat és que ho necessitàvem tots. L’esport , però, ajuda a aquest joves  a mantenir un equilibri, vitalment.

Els maldecaps són, ara, respectar aquest 30% d’aforament als pavellons, i més en esports d’equip tant nombrosos com el patinatge artístic sobre rodes, en la majoria dels casos.

Ricard Planiol, entrenador i coreògraf CPA Olot: La situació és una mica caòtica pels entrenador,. Hem de prepara grups nous segons l’aforament, segons si tenim patinadores confinades o no; també el que és el confinament comarcal, algunes patinadores d’Olot, d’altres que no… El tema dels horaris é una mica de bojos poder-ho compaginar, més que res, també, perquè hem d’estar coordinats amb les altres entitats que fan ús del pavelló.

I és que de moment el CPA Olot pot fer ús d’aquelles pistes que altres clubs no utilitzin, de moment. La cosa es complicarà, però, en el cas que es mantinguin les mateixes mesures i la resta de clubs es vagin incorporant.

Ara per ara, però, la bona notícia és que els patins tornen a rodar als pavellons olotins.

 

 

 

x