Sant Joan les Fonts i Montagut i Oix animen a celebrar el carnaval des de casa a través de concursos de disfresses

A Sant Joan les Fonts el carnaval es viu de manera intensa. Aquesta setmana les dues colles del municipi haurien de desfilar a Sant Feliu de Guíxols, però la pandèmia ho impedirà. Sant Joan acollia també la darrera rua, dedicada als seus veïns, però això tampoc podrà ser, per primera vegada. És per això que des del consistori animen a tothom durant aquesta setmana a participar al concurs de disfresses, tot creant-se-les com cadascú vulgui i…

Jenine Subirana, tècnica Aj. Sant Joan les Fonts: Han de penjar les seves fotos a Instagram, etiquetant l’escola de Belles arts de sant Joan les Fonts, l’ajuntament de sant Joan les Fonts i el Pis 9. I la imatge pot ser o bé sols, o bé en grups familiars o bombolla.

Les disfresses millor valorades rebran un obsequi amb cada una de les dues categories.

A Montagut, enguany tampoc podran celebrar l’habitual cercavila, i des de l’ajuntament proposen el mateix que a Sant Joan. Fins dissabte la gent pot enviar les seves creacions a través de fotos etiquetant l’Instagram de l’Ajuntament de Montagut i Oix amb el hastag #carnavalmontagutioix2021. La temàtica de les disfresses han de ser professions que han tingut un paper important durant la pandèmia.

Mònica Boix, alcaldessa Montagut i Oix: Hem proposat a que tothom des de casa es disfressi, disfresses amb material reciclat, i gaudir des de casa aquesta feta.

En aquest cas, les millors valorades optaran a productes Km0 o un abonament a la piscina, i totes dues un val de 20 euros a un restaurant del municipi.

x