VOX visita Olot en un acte de campanya electoral amb més policia que militància

El partit d’ultradreta ha convocat un míting polític on no ha aportat cap proposta concreta ni per a la Garrotxa ni per al país. El seu secretari general, Javier Ortega Smith, ha acompanyat els candidats per Girona Ignasi Mulleras i Alberto Tarradas, arribant fins al davant de l’Ajuntament d’Olot protegits per un ampli dispositiu policial.

Ignasi Mulleras ha carregat durament contra l’Ajuntament d’Olot i el seu govern i Alberto Tarradas ha llançat gestos de provocació als manifestants contraris a Vox mentre desenvolupava el seu parlament. Ortega Smith ha tancat l’acte en un discurs on no ha aportat cap proposta concreta.

Al voltant de 150 persones esperaven l’arribada de la cúpula del partit per intentar evitar l’acte de campanya, però els Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i la Policia Local D’Olot els han pogut retenir en un dispositiu amb 15 furgons i 60 efectius. Alguna pedra a l’aire i alguna corredissa durant el míting ha estat el més destacat.

Uns deu simpatitzants de Vox han assitit a l’acte de campanya, i no han tingut cap impediment per creuar el cordó policial.

x