El CN Olot mantindrà una part de les activitats dirigides a l’exterior, tot i recuperar certa normalitat amb l’aixecament de mesures COVID

El Club Natació Olot ha anat recuperant activitat aquesta setmana, amb el canvi de mesures COVID. Tot seguint les restriccions sanitàries, el gimnàs torna a estar en funcionament i els seus socis en poden tornar a gaudir.

Les activitats dirigides també es van veure afectades arran les mesures del 7 de gener. El club, però, es va reinventar, i banda d’oferir sessions d’algunes d’elles online, van traslladar algunes activitats d’intensitat moderada-alta a l’exterior, en zones com la terrassa o bé la carpa habilitada al costat del camp de futbol.

Glòria Fuentes, coordinadora equip fitness i activitats dirigides CN Olot: La veritat és que ha tingut molt bona resposta i ha vingut molta gent. D’aquesta manera hem pogut continuar fent esport i no aturar-nos. La gent ha estat súper contentes i per això mantenim algunes activitats a l’aire lliure.

Així doncs, activitats com el cycling i algunes més d’alta intensitat es continuaran realitzant a l’aire lliure. Tot així, des d’aquesta setmana, un gran nombre d’activitats dirigides han pogut tornar a la sala del club i recuperar així la presencialitat.

Glòria Fuentes, coordinadora equip fitness i activitats dirigides CN Olot: Es faran les activitats d’intensitat moderada – baixa a l’interior, que ja ho tenim calenadritzat així, i més ara que ens deixen tronar i hem pogut recuperar el fet de fer sessions a l’interior.

En qualsevol cas, la pandèmia ha obligat els clubs a reinventar-se per poder continuar oferint els seus servies, però gràcies a experiències com aquesta els socis poden gaudir d’unes bones vistes mentre practiquen esport. Des del club ja frisen en poder realitzar aquestes activitats a l’exterior en plena primavera.

x