Els premis VOC arriben aquest cap de setmana a la Garrotxa

L’acrònim VOC, de versió original en català, dona nom als premis d’Òmnium Cultural a la creació audiovisual, pensats per incentivar la producció de continguts de qualitat en llengua catalana. Amb l’objectiu de donar més visibilitat als projectes finalistes, aquest cap de setmana es celebra una mostra amb una desena de treballs. A la Garrotxa els Premis VOC tindran dues seus, el Centre de Cultura i Natura Can Trona de la Vall d’en Bas, i els Catòlics d’Olot.

Núria Batallé, Presidenta Òmnium Garrotxa: Els finalistes són documentals i curtmetratges de ficció i sense ficció. De tots aquests són 10 els que es presenten a les mostres del territori. Es podrien projectat tots, però serien tres hores. Per això nosaltres els partim i fem dues sessions amb cinc propostes a cadascun.

La projecció es farà amb totes les mesures de prevenció i aforament limitat, per això cal fer una inscripció prèvia al web www.voc.cat.

Tot i que no es projectarà dins la mostra, entre els finalistes hi ha un projecte garrotxí. Es tracta de la minisèrie Ànima Salvatge, de Marta Rius, seleccionat a la categoria Sala Oberta.