ERC aposta per la cultura i un nou model d’economia productiva

Esquerra Republicana de Catalunya ha convocat als mitjans, aquest matí, en l’últim acte de campanya abans de les eleccions al Parlament de Catalunya d’aquest diumenge.

Els republicans, han proposat un pla de xoc per enfortir la presència del català i destinar a la cultura un 2% del pressupost de la Generalitat. Per una banda, ERC Garrotxa considera que la cultura és un dels pilar de la República i que és la quarta pota de l’estat del benestar.

Per altra banda, a causa de la situació de crisi econòmica i social derivada de la COVID, reivindiquen la necessitat d’impulsar un model d’economia productiva a tot el territori, que disposi de la innovació i el coneixement necessaris per fer l’economia més eficient i, sobretot, capaç de generar els impactes socials i territorials necessaris per reduir les desigualtats entre persones, alhora que redueixi el seu impacte sobre el planeta i es converteixi en un aliat contra el canvi climàtic.

Finalment, el candidat per la Garrotxa, ha demanat el vot pels Republicans.

x