El PSC demana a l’Ajuntament d’Olot que compri un edifici abandonat per destinar-lo a lloguer social

El PSC proposa que es facin pisos per joves a l’edifici inacabat que hi ha al camí de les Bruixes d’Olot, al barri de Sant Miquel. Els socialistes denuncien el mal estat de l’estructura, que pot suposar un perill per als veïns.


L’esquelet d’aquest edifici abandonat de 3.800 m2, al camí de les Bruixes del barri de Sant Miquel d’Olot, va començar a construïr-se el 2008 i és una de les moltes obres que va quedar parada per la crisi immobiliària. El PSC d’Olot demana a l’equip de govern que adapti l’edificació al Pla General actual i hi construeixi pisos de lloguer social, per acabar amb els riscos i la degradació que l’estructura suposa per la zona.

Jaume Mir, Regidor PSC Olot: Es va fer amb normativa antiga, o sigui amb el pla urbanístic anterior, i té un volum que no estaria admès en aquesta zona. Demanem que l’espai s’adeqüi a la normativa, i amb l’estudi que hem fet creiem que s’hi podrien fer una quarantena d’habitatges de lloguer social, per joves o gent treballadora amb pocs recursos.

L’esquelet, que fa 3.800 m2  està immersa en un procés judicial, però el PSC d’Olot creu que aquest no hauria de ser un impediment per comprar-lo i ampliar el parc d’habitatge públic. Per això el grup municipal presentarà un escrit a l’equip de govern per formalitzar la proposta.

x