La UE Olot visita el Prat i no pot esperar més a guanyar

A la Unió Esportiva Olot només li val guanyar diumenge per seguir viu a la lliga. Els de Gabri visiten a un Prat que ve de guanyar partit entre setmana i que els hi ha cedit el darrer lloc de la classificació. El tècnic bagenc ha incidit en el fet de defensar millor les accions d’estratègia, i que això només es fa a base d’actitud i concentració.

Gabri García, entrenador UE Olot: El tema de l’estratègia és unt ema d’actitud, d’estar concentrats… Vam dir que aquesta era una de els coses que volíem millorar i no ho estem fent.

A la Roda de Premsa d’aquest dijous Gabri va fer un pas més a l¡’hora d¡’explicar com veu la pressió que pateixen els jugadors, tot i que assegura que aquests últims estan en confiança, l’únic que ja no estan acostumats a patir com ho estan fent aquesta temporada.

Gabri García, entrenador UE Olot: Crec que aq2uetsa pressió ha sigut una mica retroalimentada per tots des de principis de temprada. De declaracions,de twits, xarxes socials, comentaris (“l’any passat podíem haver guanyat la lliga”)… I ens l’hem fet tots, els que estan a dins, els que esteu a fora… i ara ens l’hem de menjar. D’alguna manera l’equip està bastant consolidat a la categoria, els darrers tres anys, i són situacions a la que no estan acostumats a tenir. Com estàvem després de l’últim partit? Fatal. A mesura que va passant la setmana, doncs l’equip està bé, la veritat.

El partit es jugarà diumenge a partir de les 12 del migdia i l’Olot l’afrontarà amb la baixa segura d’Alan Baró i amb el dubte de Vivi, amb molèsties al turmell.

x