L’Hoquei Olot vol capgirar la mala ratxa dissabte a casa contra el Caldes B (18h)

L’Hoquei Olot vol oblidar les dues derrotes després de l’aturada fent un bon partit davant el Caldes B, un equip considerablement renovat al de les dues primeres jornades de lliga, donades les baixes de jugadors que han marxat a jugar a nacional espanyola, degut a l’aturada de la Nacional Catalana. Mica en mica els olotins van agafant és ritme els entrenaments i tenen clar el què han de millorar per guanyar.

Marc Prat, jugador CH Olot: Competir, que ens està costant. Sí que estem creant ocasions, tot i que no molt clares. La idea de joc ens està costant d’encaixar-la a la pista i davant els rials, també per la falta d’entrenaments… Però som optimistes.

Malgrat les dificultats que estan tenint en aquest represa, els propis jugadors valoren positivament la incorporació de nous efectius am l’equip, per tal d’aportar més frescor i rotacions.

Marc Prat, jugador CH Olot: Ho hem parlat aquesta setmana i sempre hem presumit que tenim una plantilla de 8 jugadors que podem jugar tots 8, i a més ara tenim en Joan Sedano, del Segona Catalana, i l’Arnau, que en principi no comptaven pel primer equip, però estan entrenant al mateix nivell que la resta, i per tant tenim una plantilla amplíssima, i així poder entrar més tots en rotació, molts més canvis i agafar aquesta intensitat que ens costava sobretot en els minuts finals, que ens faltava cames.

El partit es jugarà a Olot, dissabte a partir de les 18h i els de Jordi Costa l’afronten amb el dubte de si Aniol Mangas arribarà recuperar o no. Per tant és dubte per aquest partit.

x