Marta Madrenas, des de Les Preses, emplaça a tirar el projecte de la variant endavant des del punt on es troba “amb les petites modificacions que calgui”

L’alcaldessa de Girona i membre de Junts, Marta Madrenas, va visitar ahir la Garrotxa en el marc de la campanya electoral. Ho va fer per acompanyar els candidats garrotxins Francesc Ten i Salvador Vergés a conèixer l’activitat que es desenvolupa al viver d’empreses de Les Preses, guiats pel regidor presenc Lluís Guillaumes, que va voler ressaltar les facilitats que es posen des del seu municipi perquè el teixit empresarial hi estigui còmode i no només no vulgui marxar sinó que cada any s’hi instal·lin noves empreses.

Lluís Guillaumes, regidor Aj. Les Preses: Avui en dia, cada any se’ns instal·len noves indústries, perquè estem ben equipats. Aquest viver d’empreses és precisament això, un viver. Des de negocis d’alimentació fins a software. S’hi estan un temps i tenen totes les facilitats.

Marta Madrenas va lloar també el teixit empresarial de la Garrotxa i va posar èmfasi en la importància de la construcció de la variant perquè la comarca continuï creixent.

Marta Madrenas, alcaldessa de Girona: Les infraestructures són imprescindibles. Mireu al vostre voltant el que s’ha pogut construir gràcies a l’empenta i el compromís de la gent sense tenir les infraestructures necessàries. Imagineu el que es podrà fer quan hi siguin.

Madrenas, que va dir que el projecte no s’ha de tornar a començar i s’ha de tirar endavant només amb les petites modificacions que calgui com abans millor, també va destacar també la importància del projecte de la instal·lació de 5G a la comarca.

 

x