Montagut reestrenarà el Casal Cultural renovat aquest diumenge en motiu de les Eleccions al Parlament

El Casal Cívic de Montagut és un equipament construït a la dècada dels 80 i fins al moment no s’hi havia realitzat gran actuacions de millores. Aquest 2020 l’Ajuntament de Montagut i Oix va decidir destinar-hi una partida i fer-li un rentat de cara. Finalment s’ha acabat reformant els serveis i s’ha arreglat la sala principal.

Mònica Boix, alcaldessa de Montagut i Oix:  Aquesta obra té un cost total de més de 30.000 i no ha tingut cap subvenció, l’ha assumit l’ajuntament amb el romanent de 2020 que hem pogut utilitzar.


Aquests dies s’estan enllestint els darrers detalls, Mostra d’això és que a l’entrar s’olora perfectament la pintura. Pràcticament es podria dir que es reinnaugurà aquest diumenge en motiu de les Eleccions al Parlament, i és que el casal cívic farà de col·legi electoral. Aquest equipament és un centre neuràlgic de la vida al poble.

Mònica Boix, alcaldessa de Montagut i Oix: Aquí s’hi fan moltíssimes activitats: de lleure, de l’escola, els balls de saló, que esperem poder-los reactivar ben aviat, actes, també de feta major…

A falta d’alguns detalls, doncs, els veïns i veïnes del municipi podran veure el resultat del renovat casal cívic aquest cap de setmana.

x