Arrenca el 14F amb el 100% de meses constituïdes a la Garrotxa

Arrenca una de les jornades electorals més diferent i més atípica dels últims anys. Pocs minuts abans d’1/4 de 10 del matí, a la Garrotxa s’havien ja constituït el 100% de les meses, un total de 77 arreu de la comarca. De moment, la jornada electoral s’està desenvolupant sense problemes.

A les 10 del matí, ha tingut lloc la primera compareixença del conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, d’aquesta jornada electoral. Ho ha fet des del Parlament de Catalunya, on s’ha instal·lat el Centre de Difusió de Dades. Solé, ha valorat positivament la manera com s’ha desenvolupat el matí. Afirma que les dades són similars a les que hi va haver en els comicis anteriors, l’any 2017. També, ha demanat als ciutadans que segueixin les recomanacions del govern a l’hora d’anar a votar: seguir les franges horàries recomanades, portar la mascareta i dur el vot preparat des de casa.

Canvis en col·legis electorals 

Aquest 14F a la Garrotxa hi ha 44 col·legis electorals. La majoria mantenen la seva ubicació, però en alguns pobles i barris d’Olot s’han buscat nous equipaments per complir les mesures de seguretat. A la capital de la Garrotxa la Sala Torín, l’Hospici i el Pavelló Firal, substitueixen el Casal Marià, la seu de Dinàmig i l’edifici de l’antiga estació.

x