El Club Vòlei Olot Femení s’entrebanca davant el Sant Esteve Sesrovires (1-3)

Jornada electoral al Pavelló d’Esports i també jornada esportiva. El sènior femení del Club Vòlei Olot s’ha entrebancat aquest diumenge al migdia davant un Sant Esteve Sesrovires que ha aguantat millor durant els minuts finals. El matx ha començat de forma immillorable per al Sant Esteve, que s’ha avançat en un primer set molt igualat. Tot i això, l’Olot ha reaccionat i ha empatat el partit amb un segon set impecable. La jugadora Paula Busquets ha caigut lesionada, ha hagut de ser atesa per l’ambulància i les locals s’han quedat sense una de les seves millors peces. Això ho han aprofitat les visitants, que han aconseguit posar-se per davant.

El quart set ha sigut molt disputat, amb anades i vingudes per part dels dos conjunts, tot i que l’Olot ha anat sempre a remolc de les barcelonines. La igualtat era màxima. De fet, les de casa han forçat el 23 a 23 per forçar el cinquè set, però no ha pogut ser i les visitants han establert el 23 a 25 definitiu que els hi ha donat la victòria.

Jorge Silva, entrenador del Club Vòlei Olot Femení: Tuvimos lamentablemente la baja de Paula y después nosotros nos desajustamos un poquito. Intentamos remarlo desde atrás. Con el volumen que estamos buscando de juego no nos alcanzó. Yo creo que era un partido para cualquiera de los dos. Al final de cada set yo creo que lo jugaron un poco mejor ellos que nosotros y esa fue la diferencia.

 

Martín Cardozo, entrenador del Club Vòlei Sant Esteve Sesrovires: Es un equipo que ya nos conocemos de temporadas anteriores. Tanto ellos como nosotros siempre buscamos estar ahí arriba. Lo veo bien. Es un equipo que hace mucho tiempo que juegan juntas y, por lo tanto, se entienden bastante. Si bien al principio le costó cuando perdieron a Paula, pero después se notó que es un equipo y tiraron juntas todas.

El Club Vòlei Olot visitarà la pista del Club Vòlei Molins durant la propera jornada que es disputarà d’aquí a dues setmanes.