Els Mossos d’Esquadra detenen un veí d’Olot acusat d’atracar una gasolinera amb una podadora

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home acusat d’atracar una gasolinera d’Olot, d’on es va emportar la recaptació de la caixa registradora, després d’amenaçar un dependent amb una podadora.

Segons els Mossos d’Esquadra, el suposat atracador, veí d’Olot, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació, i aquest dissabte ha ingressat a la presó preventiva per ordre judicial.

L’atracament va passar dijous cap a les sis del matí quan, segons el relat del treballador que en aquell moment atenia el local, dos homes van irrompre a la gasolinera.

Els assaltants el van amenaçar amb una podadora i van arribar a forcejar amb ell tot i que no li van causar ferides de gravetat. Després es van emportar diners en efectiu de la caixa registradora, tabac i el telèfon mòbil del treballador.

Els Mossos d’Esquadra van muntar un dispositiu per detenir els atracadors; hores després van trobar-ne un a l’interior d’un bar de la ciutat. La recerca continua oberta per localitzar l’altre assaltant.

El detingut, que té antecedents, ha ingressat aquest dissabte a la presó després de prestar declaració al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot.